Céges családi nap

A céges családi napok szervezére általában külön emberek vannak a nagyobb cégeknél. Az ő dolguk, hogy felmérjék a résztvevők várható számát, helyszínt keressenek, programokat szervezzenek, logózott ajándékot rendeljenek, gondoskodjanak az ellátásról a nap folyamán és persze mindig kell valami kis plusz, amitől igazán emlékezetes lesz a családi nap. Ezeknek a napoknak a lényege, hogy a dolgozók a családjukkal együtt érkezzenek és ne csak munkatársi, hanem baráti viszony is kialakuljon közöttük. Természetesen ilyenkor rengeteg gyerek vesz részt a programokban, ezért úgy kell kialakítani a napot, hogy nekik mindenképpen legyen elfoglaltság. Az egyik legjobb döntés, a légvár bérlés. (tovább…)

zarcserek

Hasznos információk a zarcsere.me oldalon

Egy rendkívül modern világot élünk, de olykor mégis a régi típusú szerelékekkel kell megbirkóznunk. Ilyen lehet a hagyományos zár, ellentétben az egyre elterjedtebb elektronikai rendszerekkel. A lakásban elég sok nyílászáró van, amire időnként ráférne némi karbantartás.

Általában mégis csak akkor kapunk észbe, amikor már bekövetkezik a baj. Ilyenkor aztán nem kell kétségbe esni, hanem irány a zarcsere.me oldal, ahol profi szakemberek várják a hívásunkat. A fővárosban és annak 30 kilométeres körzetében tevékenykedő cég, gyors és alapos munkát végez mindenre való tekintettel. Nem csak zárba tört kulcs vagy leblokkolt ajtó esetén hívhatjuk Őket, hanem új termékek felhelyezése esetén, vagy karbantartás végett is. A zarcsere.me felületen bőséges információt találunk minderre vonatkozóan. (tovább…)

Elektromos cigaretta – tényleg egészségesebb a hagyományosnál?

Sokan azért választják az elektromos cigarettát, mert azt gondolják, hogy egészségesebb a hagyományosnál, és ebben igazuk is van. Az elektromos cigarettát azért fejlesztették ki, hogy a dohányzás káros hatásait elkerülve a dohányosok cigarettázhassanak. Az már köztudott, hogy a dohány égésekor keletkező füstben közel 4000 vegyület található, melyek közül 43 rákkeltő. Ezen felül a dohányzás 25 betegség kialakulásában játszhat döntő szerepet, melyek akár életveszélyesek is lehetnek. Az ecigarettával az összes negatív tényező kizárható, amennyiben a nikotinmentes változatról beszélünk.

Az elektromos cigaretta kívülről úgy néz ki, mint egy töltőtoll, de valamivel nehezebb. A kis készülék nem füstöt, hanem gőzt termel, mely megszólalásig hasonlít a cigarettafüstre. Az ecigi akkumulátorral működik, ami porlasztópumpa segítségével az utántölthető folyadékot párává alakítja. Az elektromos cigaretta akkumulátorát hálózatról lehet tölteni, de van USB-s kiegészítő is hozzá. Gyártanak olyan mobil töltőt, tárolót is, ami egy cigarettás dobozra hasonlít. (tovább…)