Robot porszivo

Az automata fűnyíró kifogástalan gyepet varázsol

Az ápolt kert elengedhetetlen tényezőnek számít minden család körében, ellenkező esetben a járókelők megvetésével kell számolni. A fűnyírás azonban nem tartozik a férfiak kedvenc elfoglaltságai közé. Az automata fűnyíró laza perceket és lebzselést kínál fel azoknak a megfontolt vásárlóknak, akik ezen gép mellett teszik le a voksukat. Ahogy a neve is jelzi, az automata fűnyíró önvezérlő módon végzi el a tőle elvárt feladatokat, az ún. „piszkos munkát”.

A teendők végeztével, visszagurul a töltőállomására. A rozsda és a por elkerülése érdekében, érdemes a hozzá kapott tároló dobozban tartani. Az automata fűnyíró előre beprogramozható funkciójának köszönhetően, szó nélkül indul el útjára a kijelölt napokon. Az ablakból csupán néha nyomon kell követni, hogy helyesen végzi-e dolgát a készülék. A gyep gondozása, ezen produktumnak köszönhetően kész gyerekjáték. Az érintőfelülettel rendelkező gyártmányon beállítható az is, hogy mekkora legyen a fű magassága, továbbá adjusztálni lehet azt is, hogy mely cellákat hagyja ki.

A technológia nem csupán az udvaron végzett kötelezettségektől szabadítja meg az embereket, hiszen a házon belüli foglalatosságokat is meg lehet úszni az olcsó robotporszívó segítségével. Kezdetben, a masina piacra dobásakor sokan felkapták a fejüket a praktikus készítmény hallatán, azonban az idő elteltével legtöbben már csupán legyintenek, hiszen az árucikk díja viszonylag magasnak számított. Olcsó robotporszívó a www.robotguru.hu honlapon szerezhető be, már 49.900 Forinttól kezdődően.

Ezeket legfőképp átlagos, kisebb méretű lakásokba ajánlják. A nagyobb kapacitású akkumulátorral rendelkezők természetesen méretesebb, tágasabb apartmanokba ideálisak, ugyanis az áramforrásnak ajánlatos kitartania egészen addig, ameddig a lakóhely nem csillog-villog. Az olcsó robotporszívó szőr-, morzsa- és pormentes rezidenciát garantál, mivel az egészen pici zugokba is képes beférkőzni. A részletesebb tájékoztatásért érdemes felkeresni az említett vállalat egyik alkalmazottját, aki alaposan feltárja a portékák tulajdonságaival kapcsolatos tudnivalókat.