Épület helyett sátrat

Egy nagyobb baráti társasággal egy kis belsős horgászversenyt terveztünk, egyik kedvenc nagyhalas tavunkon. Szerencsére jóban vagyunk a tó tulajdonosával és mivel sokan is leszünk és 72 órás rendezvényt terveztünk, meglehetősen nyitottan állt, minden elképzelésünkhöz.
Bár a tavon vannak kiépített részek, mint étkező, sütögető hely, faházikók, meg minden, ami csak kellhet, természetesen, nekünk, ez most nem volt jó, saját bulit akartunk csinálni.
Az első, amiben biztosak voltunk az a raktársátor bérlés volt. Így akarjuk megoldani a közösségi helyek kialakítását. Mivel eléggé nagy a tó területe, a raktársátor bérlés megoldja, hogy a lefoglalt rész közvetlen környezetében tudjunk szociális életet élni, hiszen a telepített egységek a bejárat mellett vannak, mi pedig a tó túloldalát szemeltük ki a verseny helyszínének.
Bár egy raktársátor bérlés nem is lesz elég, van lehetőségünk több ilyen eszköz felállítására, melyek közül lesz, amit külön rakunk és lesz kettő, amit egy nagy sátorként szeretnénk használni.
így, tulajdonképpen a raktársátor bérlés megoldja minden olyan igényünket, amit az adott helyen lévő épületek hiánya felvetett. Már nagyon várjuk a versenyt, remélem jól fog sikerülni és mindenki jó élményekkel telve távozhat majd a végén!