fulbevalo

Fehérarany jegygyűrű a nagy alkalomra

A fülbevalók mindig fontos szerepet játszottak az emberek életében, az őskortól kezdve egészen napjainkig megfigyelhető a jelenlétük. A forma, az anyag állandóan változott, napjainkban talán a fehérarany fülbevaló a legdivatosabb. Sokáig a természetes sárgaarany volt a leginkább használt anyag a nemesfémek közül, azonban a technológiai fejlődés ezen a téren is jelentkezett, így létrejött a fehérarany. Eleinte kissé megosztó volt, mivel sokan az ezüstre asszociáltak, nem bíztak az aranyra jellemző tartósságában, szilárdságában. A fehérarany fülbevaló, nyaklánc vagy karkötő azonban gyorsan felzárkózott a sárgaaranyhoz, mivel sokakat megfogott az eleganciája, valamint az, hogy könnyebben igazítható a mindennapi öltözékekhez.

A whiteandblack.hu webáruház óriási fehérarany fülbevaló készlettel várja a vásárlókat. A magyar és nemzetközi ékszertervezők kollekciói mind az elegáns, klasszikus, mind pedig a modern és extravagáns darabokat felvonultatják. A formák, a kövek, a színek egyszerűen határtalan számban jelennek itt meg.

A fehérarany betörése az ékszerpiacra igazi forradalmat indított el az ékszertervezés terén. A nyakláncok, fülbevalók, karkötők mellett a fehérarany jegygyűrű is az egyik legkeresettebb ékszerek közé tartozik. Az eljegyzési gyűrűk örök köve a gyémánt.

Mi más emelhetné ki jobban ezt a királyi követ, mint a fantasztikus fehérarany? Ez a tökéletes kombináció nemcsak az ékszerkészítők fantáziáját ragadta meg, hanem magukét a házasulandókét is, hiszen egyre népszerűbb a fehérarany jegygyűrű. Bármilyen drágakövet vagy igazgyöngyöt a legelőnyösebb formájában érvényesít, de más nemesfémekkel is kitűnően kombinálható. A White & Black Ékszer fizikai boltja és webáruháza gondoskodik arról, hogy mindenki találjon az ízlésének és pénztárcájának való fehérarany jegygyűrűt. A vásárlók választhatnak készletről, de az egyedi ötleteknek sincs akadálya. Válogathatnak az olcsóbb, de szintén csodálatos modellek közül, de kérhetnek igazán exkluzív darabokat is. Tegye a lánykérést felejthetetlen élménnyé egy csodálatos fehérarany jegygyűrűvel!