fog

Gyorsan történik a mozgó fogkorona visszaragasztása

Az életben történhetnek különböző balesetek, úgyhogy nemcsak az előrehaladott korunk miatt veszíthetjük el a fogainkat, amikor is szükség lehet műfogsorra. Azonban egy természetes küllemű műfogsor révén úgy érezhetjük, mintha visszakaptuk volna az eredeti fogainkat. Nem jelenthetnek gondot a műfogsor árak sem, főleg abban az esetben, hogyha egy olyan fogászaton készíttetjük el, ahol korrekt díjakkal dolgoznak a szakemberek. A Budapesten található Etele Dental fogászat éppen ilyen, ugyanis a szakszerű kezelések, műfogsorok árai egyáltalán nem magasak, nyugodtan lehet időpontot kérni tőlük. Ezt gyorsan megteheti, ha belép a fogászat11kerület.hu honlapra.

Mondjuk, a műfogsor árak változhatnak az alapanyag milyensége miatt, viszont minden bizonnyal megfizethetőek. Attól is függnek az tarifák, hogy csak alsó vagy csak felső fogsorra van szüksége, esetleg mindkettőre. Egy személyes konzultáció ideje alatt a fogorvos elmagyarázza Önnek, hogy pontosan mire van szüksége, illetve tájékoztatja a műfogsor árak felől is. Ekkor már tudni fogja, hogy mennyibe kerül Önnek az új mosolya.

Aztán, ha kész van, éveken keresztül használhatja a műfogsorát, bármiféle probléma nélkül. Azonban előfordulhat, hogy több év után egy kis gond adódik, ilyenkor szükséges lehet a mozgó fogkorona visszaragasztása, amit az Etele Dental magas tudású fogorvosai nagyon hamar elvégeznek. Szükség is van erre, hiszen rendkívül kellemetlen az, ha valakinek mozog a fogkorona a szájában. A mindennapi étkezéseket, beszédet is befolyásolja, ráadásul negatívan. Nem kell ilyenkor megijedni, hanem a lehető leghamarabb jelentkezni ezen a fogászaton.

A mozgó fogkorona visszaragasztása nem telik sok időbe, és sok pénzbe sem kerül, ezért is tanácsos minél előbb elvégeztetni, nem érdemes szenvedni ettől. Várja Önt is az Etele Dental fogorvosi csapata Budapesten, a 11. kerületben, Újbudán, az Etele út. 39, földszint, 3 szám alatt. Az összes szolgáltatásukról tájékozódhat a fogászat11kerület.hu weboldalon. Lépjen be ide, és tudjon meg mindent a rendelő szolgáltatásairól, mert soha nem tudhatja, mikor lesz erre szüksége!