Szexi női body a hétköznapokra is kell

Manapság már nem kell lemondani a nőies, szexi megjelenésről a kényelem és praktikum javára, hiszen a fehérnemű tervezők igyekeznek ezen tulajdonságokat minden darabban egyesítik. Ma még egy női body által is lehet hódítani, ami annak ellenére, hogy sokáig egy nem túl esztétikus alsóneműként élt az emberek tudatában, igazán csinos és vonzó öltözékké lépett elő az évek folyamán.

Az alapvetően előnyös jellemzőjét, miszerint követi a test vonalát, csak finom és szép anyagokkal kellett kiegészíteni, mint a csipke vagy a selyem és a női body máris a nőiesség jelképévé válhatott. Sokan felsőként viselik és csak egy szoknyát vagy nadrágot vesznek fel hozzá. Viszont, ha a nap első részében diszkrétebb megjelenést szeretnének, akkor egy blézerrel, zakóval egészítik ki. Azonban, ha a felső réteg lekerül, akkor olyan vadítóak lehetnek, hogy mindenkinek megakad a szeme rajtuk és közben azért sem kell aggódniuk, hogy a minden idomot megmutató felső felcsúszna.

Hiszen a női body előnye pont ebben rejlik, hogy nem mozdul el és a hirtelen mozdulatokra sem fedi fel a derekat vagy a hasat. Az pedig, hogy a női body már ilyen nőcis kivitelekben is kapható, csak hab a tortán. A tervezők másik nagy ajándéka a hölgyeknek, a fürdőruha moletteknek, amelyekkel azok is magabiztosan érezhetik magukat, akik kicsit teltebb arányokkal rendelkeznek.

Hiszen néhány plusz kiló nem ok arra, hogy valaki feszengjen a strandon vagy egyáltalán ne is menjen úszni, napfürdőzni. Sőt, sokan rajonganak a kerek idomokért, így nem takargatni kell ezeket, csak egy jó modellt választani a fürdőruha moletteknek kínálatból. Ez a kategória nem óriási lepleket, mindent takaró egyrészes fürdőruhákat és nagymama bugyikat rejt, hanem vagány, nőies darabokat, amelyek itt-ott kaptak egy kis plusz tartást. Ugyanis a molett hölgyek általában nagyobb mellekkel vannak megáldva, ezért szükség lehet egy erősebb pántra vagy még egy rétegre, ami segít, hogy mozgás közben se bukkanjanak elő a keblek. Tehát a fürdőruha moletteknek kényelmet és jó közérzetet biztosít.