Eladó lakás Budapesten igényeseknek

Mediterrán hangulatú házra vágyik? Eladó lakás Budapesten modernül kialakítva várja új tulajdonosát. Elege van már a sablonos, megszokott építésű házakból? Valami újra, egyedire vágyik? Itt van ez a XVIII. kerületben található családi ház, ami nemcsak tágas, világos, hanem összkomfortos is.

Jellegzetes beosztású, különleges stílusú. Bátran kijelenthetjük, hogy sokunk álomlakása. Egyedi elképzelések és ötletek alapján kivitelezett ingatlan, ami 257 m2. Kiváló állapotban van.

A telek, amin fekszik, majdnem 11 ár. Az ingatlanhoz egy kihasználható telek is hozzátartozik. Pince nincs. Egy fedett beálló hellyel rendelkezik. A családi házban 4 hálószoba van, ráadásul 9 m2-es tároló is megtalálható és külön gardróbban tarthatja a ruháit. A kamra mérete 3,50 m2, így bőven jut hely a befőtteknek.

Az amerikai konyhában is kényelmesen készítheti el a család kedvenceit. Külön háztartási helyiséget is kialakítottak. A nappali fényes és tágas. Higgye el, ez az eladó lakás Budapesten beteljesíti minden vágyát! Nézze meg személyesen is!