Változatos filmcsatornákat kínálunk

Gyakran képesek vagyunk ráunni dolgokra. Így van ez a filmcsatornák esetében is. Lehet több tíz is belőlük, mert egy idő után úgy érezzük, monotonná válnak. Ilyenkor unottan ülünk a tévékészülék előtt és csak pattogtatjuk a kanálisokat.

Egyik sem köti le érdeklődésünket. Ezért döntött úgy az Invitel, hogy még színesebbé teszi a filmcsatornák palettáját, ráadásul HD minőségben élvezheti a filmeket. A Családi csomag rengeteg, változatos, minőségi filmcsatornát tartalmaz, amelyekre képtelenség ráunni.

Rengeteg ilyennel próbálnak az Invitel munkatársai az ügyfelek kedvében járni. Aki imádja a sorozatokat, az sem kell egyetlen kanálissal beérje. Kedvére válogathat az argentin, venezuelai, török sorozatok közül. Az Izaura TV vagy a Sorozat+ a nap 24 órájában sugároz, így biztosan Ön is megtalálja majd a kedvencét.

Vannak olyan filmcsatornák is, amelyek kifejezetten a szórakoztatásra, nevettetésre szakosodtak, például a Comedy Central vagy a Comedy Central Extra. Bármikor nézhet művészfilmeket, premiereket, a legnagyobb filmstúdiók alkotásait is.