Duguláselhárítás olcsón a legjobb szakemberekkel

A duguláselhárítás olcsón nem csak Budapesten elérhető. Szakembereink országszerte a nagyobb városokban az Ön rendelkezésére állnak éjjel-nappal, még ünnepnapokon is. Szakembereink 2 órán belül a helyszínre érve felmérik a problémát és profi módon meg is oldják azt. Ha dugulásról van szó, akár a konyhában, akár a fürdőszobában, ne tétovázzon, hívja bátran szakembereit!

Ha dugulásról van szó, a megrendelők többségének a legfontosabb szempontja az alacsony ár. Cégünknél a duguláselhárítás olcsón, nagyon kedvező árakon érhető el bárhol az országban. Kedvező árainkat úgy állított össze, hogy azok mindenki számára elérhetőek legyenek, és melyek attól függnek, hogy kültéri vagy beltéri dugulásról van szó, valamint, hogy milyen géppel kell nekikezdeni a probléma elhárításának. Nyílván, ha magas nyomású gépet kell használni, akkor annak a költségei magasabbak. Telefonos egyeztetés során az árat is megbeszéljük a megrendelővel, ami a megbeszéltektől soha nem tér el!

Szakembereink a legprofibb felszereléssel rendelkeznek, akár beltéri, akár kültéri dugulásról is legyen szó. Ezen kívül számos előnyben részesítjük azokat, akik minket választanak: nálunk gyors és ingyenes a kiszállás, 2 órán belül a helyszínre érünk, nálunk nincs folyóméter díj vagy óradíj és semmilyen más rejtett költséggel nem kell számolnia, éjjel-nappal elérhetőek vagyunk, akár hétvégén és ünnepnapokon is, munkánkra az igényesség és precizitás jellemző, ráadásul az elvégzett munkára 2 hét garanciát vállalunk és magunk után tisztaságot hagyunk. Mi a duguláselhárítást olcsón kínáljuk, a következő árak csak tájékoztató jellegűek: kád, mosdó és zuhanytálca vezeték dugulása esetén 8000 Ft-tól, padlóösszefolyó dugulása estén 9000 Ft-tól, konyhai mosogató és WC dugulás esetén 10000 Ft-tól kezdődőn.